top of page

CECI 1938

Het Prachtige Italiaanse Familiebedrijf CECI 1938. De passie, de toewijding, de rijkelijke ervaring: alles proef je terug in de wijn. De eenvoud van onze mannen, de moed van onze vrouwen, de passie van onze medewerkers. Ons prachtige land, de rode zonsondergang achter de heuvels, de mist tussen de rijen wijnranken, het harde werk van onze boeren en de zorgeloze avonden in de kroeg. In de traditie van ons grondgebied is onze stad de ideale ambassadeur en wordt erkend als een van ’s werelds hoofdsteden als het gaat om eten en wijn.

De nieuwe Otello CECI collectie heeft intrigerende kleuren, in gepatenteerde originele flessen met metallic en iriserende tinten, die het het hele spectrum verkennen: rood, geel, blauw, tinten van paars, groen en lichtblauw, in totaal 8 varianten. Een mooi gezegde luidt: ” Het leven is als een regenboog: je hebt regen en zonneschijn nodig om de kleuren te zien.”

Het WOW-effect en dynamisch kenmerk van de nieuwe verpakking: de etiketten, met minimale chique graphics, zijn gemaakt met holografische afdrukken, die van kleur veranderen afhankelijk van de beweging en impact van het licht.


Een gebaar van creatieve vrijheid, volledig in lijn met de filosofie van Ceci1938:
grenzen verleggen, om een nieuw trots gevoel voor stijl en smaak in kaart te brengen.
De keuze van de wijn is altijd een keuze van stijl, een volledige uitdrukking van iemands smaak en persoonlijkheid.

17912689319789977.jpg

OTELLO CECI BRUT 

0.75 ltr

Doos 6 x 0.75 ltr

Een heerlijke, frisse, mousserende wijn: licht strogeel van kleur, met een elegante, aanhoudende perlage. 
De doorslaggevende frisheid en goede smaak ondersteunen de aangename bloemige en fruitige tonen, aangevuld met een waarneembare mineraliteit. Structuur, elegantie en een goede persistentie zijn de kenmerken van deze wijn. 

TO YOU BORD_295x340_3mmBleed.png

TO YOU LAMBRUSCO EMILIA I.G.T.

0.75 ltr

Doos 6 x 0.75 ltr

Eenvoud en elegantie zijn de ziel van deze Lambrusco, de structuur en kwaliteit zijn de complexiteit van deze body. De langzame maceratie op de schillen, het juiste alcoholpercentage, de frisheid en de traditionele fruitige en florale tonen, geven eenvoud aan de drank. Het resultaat is de balans tussen directheid en de rijke textuur van sensaties. Verpakt in een prachtige ''krijtbord'' fles, waar je zelf met bijgevoegd krijtje een (persoonlijke) boodschap op kunt zetten!

bottom of page