top of page
azersunn.jpg

AZERSUN

Azersun Holding is actief en toonaangevend in de voedselproductie, detailhandel en landbouwsector, voornamelijk in Azerbeidzjan, maar ook in andere GOS-landen en het Midden-Oosten. Azersun is de grootste voedselproducent en -exporteur in Azerbeidzjan (met 28 geproduceerde voedselmerken) en houdt zich ook bezig met de handel in papier en verpakkingen. 

Eigenaar Abdolbari Goozal was een van de buitenlandse zakenlieden die geïnteresseerd was in investeringen in Azerbeidzjan. Kort na zijn eerste bezoek aan Azerbeidzjan opende hij in 1991 zijn eerste lokale kantoor in Azerbeidzjan.

Azersun heeft een landelijk netwerk van toonaangevende productiefaciliteiten met productiecapaciteiten voor grote volumes en beschikt over een groot netwerk van overzeese toeleverings- en distributiekantoren. Onze managementprincipes zijn gericht op klanttevredenheid, kwaliteitsonderhoud, sociale verantwoordelijkheid en milieubescherming en zijn ontworpen om de behoeften en belangen van onze klanten en belanghebbenden te dienen.

black-walnuts-gewone-walnoot-scaled.jpg

INGELEGDE WALNOOT

Pot 2,7 liter

Het produceren van deze (onrijpe) hele walnoot met schil wordt als volgt gedaan: Als eerste worden de walnoten geplukt en worden er een aantal kleine gaatjes in geprikt. Vervolgens worden ze in een waterbad gelegd bestaande uit: water, kruidnagel, kaneel en kardemom. Deze wordt elke 24 uur ververst gedurende 7 dagen. Tot slot worden ze er na 7 dagen uit gehaald en nog 30 minuten gekookt in honing of suiker (afhankelijk van de regio). De toepasbaarheid is divers: een mooie toevoeging bij uw vleesgerecht of salade maar zeker ook bij de kaas/borrel (plank) en desserts.

DSC_0558-scaled.jpg

INGELEGDE WITTE KERS

Pot 2,7 liter

Deze bijzondere en zeer smaakvolle witte kers wordt op speciale wijze geproduceerd. Dat wil zeggen: Als eerste worden de pitten van de kersen verwijderd. Vervolgens worden ze in een waterbad gelegd bestaande uit: water, suiker en vanille. Tot slot worden ze er na 7 dagen uit gehaald en nog 30 minuten gekookt.

De toepasbaarheid is divers: Niet alleen voor het maken van taarten en gebakjes maar ook als mooie toevoeging bij uw vleesgerecht, salade, kaas(plankje) en desserts.

bottom of page