top of page

OVER ONS

GEOBAS is in 2006 begonnen en heeft inmiddels met zijn kennis en ervaring een breed en solide netwerk opgebouwd, in de zogenaamde CIS-landen (voormalige lidstaten van de Sovjet – Unie).

GEOBAS richt zich op de im- en export van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, helpt en denkt o.a. mee in productontwikkeling, om deze uiteindelijk te vermarkten in Europa en de Verenigde Arabische Emiraten. In de loop der jaren zijn er een aantal bijzondere en duurzame partnerships ontstaan, die ervoor hebben gezorgd dat wij vandaag de dag een aantal prachtige producten in ons assortiment hebben, met een bijzonder verhaal. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve projecten en producten met potentie en zetten in op nieuwe en duurzame vormen van samenwerking.

Wij geloven heel sterk in het bundelen van krachten en focussen ons daarom o.a. op het verbinden van bedrijven en ondernemers. We zijn nauw betrokken bij onze partners. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” weerspiegelt exact onze visie!

18132683125248366.jpg

ONZE PARTNERS

balkhoormaa_edited.jpg
ceciii.jpg
bellini jpg.jpg
azersunn.jpg
aznarr_edited.jpg
bottom of page