top of page

Bellini Distillati

In 1971 werd Bellini Distillati geboren. Het bedrijf specialiseert zich vanaf het eerste moment in de productie van distillaten. Binnen een decennium breidt het zijn markt uit in heel Noord-Italië. De jaren 90 van de twintigste eeuw zagen de bevestiging en consolidatie op het hele Italiaanse grondgebied.

Het bereikte leiderschap is het resultaat van een voortdurende en constante zoektocht naar technologieën en productieprocessen, welke zorgvuldig worden gekozen, om de studie en ontwikkeling van nieuwe producten te bevorderen. Een mijlpaal in de groei van het bedrijf is de beslissing om historische distillaten te combineren met waardevolle en geraffineerde producten zoals (room) likeuren, bereid met verse room en volle melk en siropen.

Liquore Crema

Melone_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA MELONE

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van meloen en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk fris, zacht en vol van smaak!

Limone_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA LIMONE

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van citroen en de bereiding met o.a. verse volle melk en room en citroenschilletjes uit Sicilië, maakt deze likeur heerlijk fris, zacht en vol van smaak! 

Caffe_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA CAFFE'

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van koffie en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk zacht en vol van smaak!

Fragola_Vrijgesteld_02.png

LIQUORE CREMA FRAGOLA

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage en de heerlijke smaak van aardbei, maakt deze likeur heerlijk fris, zacht en vol van smaak! Bereid met o.a. room en melkeiwit.

Pistacchio_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA PISTACCHIO

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van pistache en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk zacht en vol van smaak!

Banana_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA BANANA

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van banaan en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk fris, zacht en vol van smaak!

Nocciola_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA NOCCIOLA

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van hazelnoot en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk zacht en vol van smaak!

FruttiDiBosco_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA FRUTTI DI BOSCO

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage en de heerlijke smaak van bosvruchten, maakt deze likeur heerlijk fris, zacht en vol van smaak! . Bereid met o.a. room en melkproteïne.

0.png

LIQUORE CREMA COCCO

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van Kokos en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk fris, zacht en vol van smaak!

Cioccolato_Vrijgesteld_02.png

LIQUORE CREMA CIOCCOLATO

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage en de heerlijke smaak van pure chocolade, maakt deze likeur heerlijk zacht en vol van smaak! Bereid met o.a. chocolade en magere melkpoeder.

Mandorla_Vrijgesteld.png

LIQUORE CREMA MANDORLA

fles 500 ml (17% alc.)

Doos 6 x 500 ml

Een bijzonder smaakvolle roomlikeur uit het mooie Italië. Door het relatief lage alcoholpercentage, de aangename smaak van amandel en de bereiding met o.a. verse volle melk en room, maakt deze likeur heerlijk zacht en vol van smaak!

Sciroppo

FruttoDellaPassione_vrijgesteld.png
Nocciola.png

SCIROPPO DI FRUTTO DELLA PASSIONE

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de exotische smaak van onze Italiaanse Passievruchtsiroop; een perfecte toevoeging voor desserts, cocktails en zelfgemaakte limonade. Deze siroop combineert zoetheid met een subtiel zuurtje, wat zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving. Transformeer je desserts, cocktails en limonade met deze veelzijdige siroop en ervaar een mooie gebalanceerde smaak van frisheid, zuur en zoet.

SCIROPPO DI NOICCIOLA

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de heerlijke smaak van onze Italiaanse Hazelnootsiroop; een perfecte toevoeging voor koffie, desserts en cocktails. De verfijnde combinatie van authentieke hazelnootaroma's zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving. Geniet van de zijdezachte textuur en intense nootachtige smaak. Transformeer je koffie in een heerlijke traktatie, bekroon je desserts met een verrukkelijke topping en geef je cocktails een subtiele twist.

Orzata.png

SCIROPPO DI ORZATA

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de verrukkelijke smaak van onze Italiaanse Orzata-siroop; een typisch Italiaanse siroop met een heerlijke amandelsmaak. Perfect als toevoeging bij een lekkere cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Ook kun je er heerlijke frisse limonade mee maken! Geniet van de rijke amandelsmaak in elke druppel. Transformeer je koffie, desserts en limonade met deze veelzijdige siroop en proef de zachte, aangename smaak van amandel.

Caramello.png

SCIROPPO CARAMELLO

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de heerlijke smaak van onze Italiaanse Caramelsiroop; een perfecte toevoeging voor koffie, desserts en cocktails. De verfijnde combinatie van romige karamelaroma's zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving. Geniet van de zijdezachte textuur en rijke karamelsmaak. Transformeer je koffie, desserts en cocktails met deze veelzijdige siroop en creëer een heerlijke smaakbelevenis.

Fragola.png

SCIROPPO DI FRAGOLA

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de heerlijke smaak van onze Italiaanse Aardbeiensiroop; een perfecte toevoeging voor desserts, cocktails en zelfgemaakte limonade. De verfijnde combinatie van sappige aardbeiensmaken zorgt voor een heerlijke frisse smaakbeleving. Geniet van de intense zoetheid van aardbeien. Transformeer je desserts, cocktails en limonade met deze veelzijdige siroop en ervaar een heerlijke smaakbeleving.

Vaniglia.png

SCIROPPO DI VANIGLIA

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de heerlijke smaak van onze Italiaanse Vanillesiroop; een perfecte toevoeging voor koffie, desserts en cocktails. De verfijnde combinatie van authentieke vanilletonen zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving. Geniet van de zijdezachte textuur en delicate vanillesmaak. Transformeer je koffie, desserts en cocktails met deze veelzijdige siroop en creëer onvergetelijke smaakmomenten.

Zucherro.png

SCIROPPO DI ZUCCHERO

fles 70 cl

Doos 6 x 70 cl

Ontdek de heerlijke smaak van onze Italiaanse Rietsuikersiroop; perfect voor cocktails, desserts en zelfs warme thee. De verfijnde zoetheid van rietsuiker voegt een aangename zoete smaak toe aan je favoriete drankjes. Transformeer je cocktails, desserts en warme thee met deze veelzijdige siroop.

bottom of page