top of page
Groene Geometrische Vormen
verse-Kaki-boer.jpeg
balkhoormaa_edited.jpg

Balkhoorma

BALKHOORMA LLC is opgericht in januari 2016 o.a. In samenwerking met de universiteit van Wageningen in Nederland. Onze fabriek is gelegen in Balakan, een prachtige noordelijke regio van Azerbeidzjan. Inmiddels bestaat ons team uit 150 medewerkers. Hier produceren wij onze prachtige, innovatieve en bijzonder smaakvolle Kaki producten zonder toevoeging van suikers. 

Onze fabriek is helemaal nieuw gebouwd en voorzien van alle benodigde moderne, geautomatiseerde apparatuur en technologie. Het productieproces bestaat in hoofdlijnen uit de Kaki wassen, schillen, drogen en verpakken. We streven ernaar om lokale boeren duurzaam te ondersteunen door verse Kaki’s, onze belangrijkste grondstof, te kopen van hun boomgaarden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we onze klanten de beste kwaliteit kunnen bieden. Als onderdeel van onze sociale verantwoordelijkheid willen we altijd andere fruitproducenten ondersteunen door nieuwe product ideeën te lanceren, zodat we onze kopers een verscheidenheid aan smaken kunnen bieden. Aangezien Azerbeidzjan in de top vijf van de wereld staat wat betreft de productie van Kaki, beschikken wij over een enorm potentieel volume voor het produceren van onze bijzondere producten!

gedroogde_kaki-slices_edited.png

GEDROOGDE KAKI 

Doos 5 kg 

Door het speciale droogproces blijft er nog steeds 19 % vocht behouden en daarmee ook alle rijkelijk aanwezige antioxidanten, vitamines en mineralen. Kenmerkend zijn de prachtige kleur, structuur en smaak. 
Belangrijk en waar wij veel waarde aan hechten is het feit dat ons product 100% natuurlijk (en Vegan) is en géén toegevoegde suikers bevat. Heerlijk om o.a. te serveren bij het ontbijt, dessert, salade, yoghurt, kaasplankje of als gezonde snack!

Gedroogde-Kaki-chocolade-stapel-1-2_edited.png

GEDROOGDE KAKI & CHOCOLADE 

Doos 5 kg 

Onze gedroogde Kaki is ook verkrijgbaar in een heerlijke in een variant: gedipt in pure chocolade!

bottom of page